Voor gewichtsconsulenten met de specialisatie Kind & Voeding

Praktische pedagogische handvatten bij gezinscoaching

lekker_puh_10_jaar_dieet_kinderen


1
daagse pressurecooker - Masterclass van Lekker Pûh!!!
voor de gewichtsconsulent die kinderen met overgewicht begeleidt. 

Datum: 21 september 2017
Kosten:
€ 197.50 
incl. btw, cursusmateriaal, koffie, thee en lunch

Locatie:
De Hip & Healthy Academy van Lekker Pûh!!!
                                 Hoogenboomlaan 11a
4325DD Renesse

Lekker Pûh!!! is er speciaal voor kinderen met overgewicht en hun ouders in Nederland, België en Zwitserland.

"Onderzoek uitgevoerd door de Universiteit Wageningen laat zien dat Lekker Pûh!!! op de korte termijn, en als enige interventie ook op de lange termijn, een positief effect heeft. Na twee jaar behouden de deelnemers de gezonde leefstijl wat terug te zien is in hun gewicht. Lekker Pûh!!! onderscheidt zich van andere interventies door meerdere unieke elementen. Het is een veelbelovende en effectieve interventie voor de deelnemers gebleken." Monique L'Hoir - TNO
 

Lekker Pûh!!! bestaat 10 jaar én we zijn er trots op dat recent wetenschappelijk onderzoek naar de groep kinderen en jongeren die meedoen aan Lekker Pûh!!! laat zien dat kinderen met overgewicht en obesitas door toepassing van onze kennis een gezonde toekomst tegemoet kunnen zien.

Het 10 jarig succes vieren wij door de kennis te delen middels een eenmalige masterclass voor BGN aangesloten gewichtsconsulenten.

Van gewichtsconsulent voor kinderen naar vertrouwenspersoon van het gezin. Op een verantwoorde, boeiende en vrolijke manier kinderen en gezinnen motiveren om een gezonde leefstijl haalbaar en langdurig vol te houden. Hoe ben juist jij die schakel voor een kind om richting het gezonde gewicht te kunnen groeien. Hoe weet je welke manier van begeleiden pas bij de behoefte en hulpvraag van een gezin. Hoe begeleid je kinderen en gezinnen door de leefstijlfases van het opgroeien.

Deze cursus wordt verzorgd door o.a. Ingrid Stieber (Directeur Lekker Pûh!!! VoedingsAdvies Centrum voor Jeugd & Gezin en de Hip & Healthy Academy / Auteur boeken Lekker Pûh!!! Samen met je kind naar het gezonde gewicht en Het Gezonde FamilieKookboek van Lekker Pûh!!! / VoedingsCoach RTL4 Help! Ons kind is te dik / Kind en overgewicht-onderzoek adviseur van universiteit Wageningen, TNO en Hogeschool / afstudeerbegeleider pedagogiek HU en diëtetiek HHS)

Toelatingseisen

Deze masterclass is uitsluitend voor gewichtsconsulenten aangesloten bij de BGN.

Lestijden

1 dag van 10.00 t/m 19.00 uur.
Datum en tijd zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De cursus zal van start gaan bij een minimale deelname van 8 cursisten.

Diplomering

Bij 100% deelname wordt na afloop aan de deelnemers het Hip & Healthy by Lekker Pûh!!! certificaat "Masterclass Praktische pedagogiek" uitgereikt. Deze cursus is geaccrediteerd voor 3.5 punten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

JA, ik geef me op voor de Masterclass

Bedankt voor uw deelname!
Wij nemen spoedig contact met u op, kijken uit naar ons volgend contact met u en uw aanwezigheid bij de opleiding "Praktische pedagogische handvatten bij gezinscoaching".

Hartelijke groet,
Het Hip & Healthy Team